Acasa / Articole & noutati / Sezonul doi din The Mentalist: joi de la 21:00 la Diva Universal

Sezonul doi din The Mentalist: joi de la 21:00 la Diva Universal

Mentalistul, foto: imdb.com

Mentalistul, foto: imdb.com

Sezonul doi din The Mentalist, intitulat in limba romana In Mintea Criminalului, ajunge la postul de televiziune Diva universal. Incepand cu joi, 12 septembrie, de la orele 21:00, romanii vor putea vedea cel de-al doilea sezon cate doua episoade pe saptamana de la aceeasi ora. Din distributia seriei nu lipseste Simon Baker, pe care l-ati mai vazut in Diavolul se imbraca de la Prada sau Ingerul Pazitor, insa nici Robin Tunney, Owain Yeoman, Tim Kang si Amanda Righetti.

In sezonul al doilea, publicul patrunde mai adanc in mintea mentalistului Patrick Jane, descoperindu-I acestuia trecutul. Jane a devenit acum colaborator cu politie gratie gradului sau ridicat de observare, insa trecutul de fals spiritist nu este departe, asa cum nici Red John, cel care i-a ucis familia, nu se afla prea departe, urmarindu-l si intaratandu-l la orice pas. Ce va face Patrick si cum va reusi el sa se apropie de a obtine razbunarea? Il vor ajuta colegii si prietenii sai? De ce a fost dat cazul Red John unei echipe CBI?

Puteti vedea noile intamplari din  The Mentalist sezonul doi in fiecare joi de la 21:00 in calupuri de cate doua episoade, numai la Diva Universal.

Spune-ti parerea

Adresa de email nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current day month ye@r *